Ana Sayfa Bölge, Gündem 10 Haziran 2021

TEDAVİ PARASINI ÇÖPE ATTI…

Ortahisar Yalı Mahallesi’nde oturan Ayşe Mutlu (62) adlı vatandaş 7000 TL tutarındaki tedavi parasını yanlışlıkla yeraltı çöp konteynerine attı. Parayı bularak sahibine teslim eden temizlik İşleri personeli Hasan Pulat ve Alper Bayram’a Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç teşekkür plaketi takdim etti.

Ortahisar Yalı Mahallesi’nde oturan Ayşe Mutlu (62) adlı vatandaş hastaneye kontrole giderken 7000 TL tutarındaki tedavi parasını yanlışlıkla yeraltı çöp konteynerine attı. Sonra durumu fark eden Ayşe Mutlu yeraltı çöp konteynerinden parasının çıkarılmasıyla ilgili Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne giderek konuyu bildirdi. Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Gelir de paranın yeraltı çöp konteynerinden çıkarılmasıyla ilgili personelden Hasan Pulat ve Alper Bayram’ı görevlendirdi.

Temizlik İşleri personeli Hasan Pulat ile Alper Bayram çöp konteynerinden parayı bularak Ayşe Mutlu’ya teslim etti. Paranın kendisine verilmesinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Ayşe Mutlu Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Gelir ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.

“PARA ÇÖPLER ARASINDAN ÇIKTI”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ayşe Mutlu’nun oğlu Osman Mutlu, temizlik işçileri Hasan Pulat ve Alper Bayram’ı makamında ağırladı. Başkan Genç, duyarlılıklarından ötürü işçiler Hasan Pulat ile Alper Bayram’a teşekkür plaketi takdim etti. Annesinin konuyu belediye birimlerine aktarmasından sonra ilgili personelin annesiyle çok yakından ilgilendiğini belirten Mutlu, “Yalı Mahallesi’nde oturuyoruz. Annemin kalbimde ritim bozukluğu var. 15 günde bir hastaneye kontrole gidiyor. Bir anlık dalgınlığı oldu. Çantasındaki birtakım çöpleri atarken kazara parasını da yeraltı çöp konteynerine attı. Sonradan parasını çöpe attığını fark ediyor. O telaş içinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne giderek durumu anlatıyor. Onlar da sağ olsun hiç zaman kaybetmeden işe koyuldular. Konteyneri çıkararak içini boşalttılar. Para da çöpler arasındaydı. İşçiler tastamam parayı anneme teslim ettiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımıza, Temizlik İşleri Müdürümüz Ahmet Gelir’e de ilgi ve alâkalarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah belediye işçilerimizden razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil