Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Haziran 2021

TRABZONSPORLULAR EKRAN BAŞINA

Trabzonspor’un 2021 deki son bomba transferi Marek Hamsik, bugün EURO 2020’de sahaya Slovekya Milli Takımının başında kaptan olarak çıkacak  

Saat 19.00  da başlayacak Slovekya -Polonya  maçında Milli takımın başında sahaya kaptan olarak çıkacak olan Marek Hamsik için Trabzonsporlular da ekran başında olacak

Trabzonsporun elini çabuk tutarak  Avrupa Şampiyonası öncesi transferini bitirerek imza attırdığı Marek Hamsik, bugün sahaya  çıkıyor. 2 yıllık sözleşme imzalanan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, ülkesi Slovakya ile Polonya’ya rakip olacak. Slovakya Milli Takımı formasını 126 kez terleten ve bu alanda rekoru elinde bulunduran yıldız futbolcu, kaptanlık pazubandını takıyor.

Çekoslovakya’dan ayrıldıktan sonra sadece 2016 yılında Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında boy gösterebilen Slovakya, grup aşamalarını geçemeden turnuvaya veda etmişti. Şimdi Stefan Tarkovic önderliğinde katıldıkları EURO 2020 Elemelerinde E Grubunu 3. Sırada bitirdiler ve play off oynamaya hak kazandılar. Play off’larda Kuzey İrlanda ile normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın sonunda uzatma dakikalarında buldukları gol ile EURO 2020 biletini almaya hak kazandılar. Bu hafta turnuvadaki ilk karşılaşmalarına Polonya karşısına çıkacaklar ve güçlü rakiplerine en azından yenilmemeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda sakat oyuncu bulunmuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil