Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Haziran 2021

GÜN “BİZİM ÇOCUKLARIN” GÜNÜ

A Millî Takımımız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu ikinci maçında bugün Galler ile karşı karşıya gelecek.

Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. Dias’ın yardımcılıklarını Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Polonya’dan Bartosz Frankowski, VAR ise Portekiz’den Joao Pinheiro olacak.

Karşılaşma TRT 1’den naklen yayınlanacak.

A Grubu’nda günün diğer maçında ise İtalya ile Galler TSİ 22.00’de Roma Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Ay-Yıldızlı ekip, A Grubu’ndaki son maçında ise 20 Haziran’da TSİ 19.00’da Bakü Olimpiyat Stadı’nda İsviçre ile karşı karşıya gelecek.

Muhtemel Kadrolar:

Türkiye : Uğurcan Çakır; Mehmet Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Cengiz Umut Meraş; Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder; Burak Yılmaz

Galler : Koğuş; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Morrel, Allen; Balya, Ramsey, James; Moore

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil