Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Haziran 2021

Miguel Trauco İçin Şartlar Zorlanıyor…

Trabzonsporda solbek için son aday Peru Milli Takımının sol beki Miguel Trauco için ilk görüşmeler yapılmıştı.

Masadaki konuşulan rakam Trabzonspor için bütçe üstü görülünce görüşmelere ara verilmiş TFF nin de yabancı kararı beklenmeye başlanmıştı.

Bu arada yabancı kısıtlaması sonucu sol bek tercihini Umut Meraş a çeviren Bordo Mavili yönetim bu futbolcu için istediği cevabıda alamayınca rota tekrar ikinci pazarlık için Fransaya döndü.

Bordo Mavili yönetim Saint Etienne kulübüne transfer teklifini revize ederek tekrar ileteceği Abdullah Avcının da bu futbolcu ile ilgili olumlu referans vermesi sonucu masadan tarafların anlaşarak kalkacağı yönünde bilgiler alındı.

Futbolcunun da sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmasından dolayı Saint Etienne kulübününde bu transferi olası en yüksek bonservis bedeli alarak bitirmesi bekleniyor.

Miguael Trauco geçtiğimiz sezon Saint Etienne formasıyla 26 maça çıktı. Başarılı sol bek 2 asistle oynadı, sezonu sadece 1 sarı kartla tamamladı. Hiç kırmızı kart görmedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil