Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Haziran 2021

FORVET BEKLEMEDE , SOLBEK İMZAYA

Transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Orta saha Marek Hamsik, sağ bek Bruno Peres ve sol kanat Gervinho fervete Koıta transferlerini bitiren Trabzonsporda forvet hattı için bekleme geçerken sol bek için bir kaç gün içinde imza töreni düzenlemesi bekleniyor.

İlk sırada ki tercihini Saint-Etienne’le yollarını ayırmaya hazırlanarak kariyerine yeni bir yön vermek isteyen Teknik Patron Abdullah Avcının da onay verdiği  28 yaşındaki sol bek Miguel Trauco’dan yana kullanan ve bu transfer için şartları oluşturmaya çalışırken italyan basını bugün yayınladığı bir haberde Napoli de top koşturan Portekizli sol bek Mario Rui’ içinde nabız yokladığı dedikodusu yazıldı bu haber henüz doğrulanmazken Trabzonsporlu yöneticilerin önceliğinin Perulu sol bek Miguel Trauco olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil