Ana Sayfa Gündem, Spor 24 Haziran 2021

TRABZONSPORUN AVRUPA KUPASI MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Trabzonsporun da mücadele edeceği Bu sene ilk kez gerçekleşecek olan UEFA Europa Conference League’e de, diğer iki ligde de olduğu gibi 32 takım katılacak. UEFA’nın kulüpler bazındaki bu yeni organizasyonuyla Avrupa liglerinde yarışan takım sayısının artması, şampiyona heyecanının daha çok taraftar ile paylaşılması hedefleniyor. 

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını Türkiye’deki sporseverlerle buluşturan Saran Group; futbolseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği UEFA Champions League, UEFA Europa League ve UEFA Europa Conference League’in TV ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.

Trabzonsporun avrupa kupasında oynayacağı maçlarında dijital kanal olan EXXEN ‘de yayınlanacağı böylece netlik kazandı

Karşılaşmaların hangi kanalda yayınlanacağı bir süredir merak konusu olmuştu. Saran Group UEFA kupalarının yayın hakları için EXXEN ile anlaştı. Yediden yetmişe her kesimden sporseverin merakla beklediği canlı maçlar, özetler ve özel yayınlar 3 sezon boyunca EXXEN’de olacak.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran konu ile ilgili şunları söyledi: “Saran Group olarak amacımız, tüm sporseverlerin bulundukları her yerde ve her zaman en kaliteli spor içeriklerine ulaşmasını sağlamak. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını, en geniş spor yelpazesini Türk sporseverlerle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil