Ana Sayfa Dünya, Gündem 25 Haziran 2021

Bakan Çavuşoğlu Libya Konulu İkinci Berlin Konferansı’na Katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Birleşmiş Milletler ve Almanya’nın eş-başkanlığında 23 Haziran 2021 tarihinde Berlin’de düzenlenen Libya konulu İkinci Berlin Konferansı’na katıldı.

 Dış işleri Bakanı Berlin’de ilk olarak Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas’la biraraya gelerek, Libya, göç ve gümrük birliği bağlamında Avrupa Birliği ile ilişkilerimiz ve turizm konularını ele aldıkları bir görüşme gerçekleştirdi.

daha sonra  Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dıbeyba ve Dışişleri Bakanı Necla Manguş ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu sonrasında da Libya konulu İkinci Berlin Konferansı’na katıldı ve Libya’nın barış, güvenlik, istikrar ve egemenliğine destek vermeye devam edeceğimizi vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil