Ana Sayfa Bölge, Gündem 25 Haziran 2021

BAŞKAN ZORLUOĞLU YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE MORAL VERDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere başarılar diledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla 26-27 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda ter dökecek tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti. Geleceğin mimarı gençlerle fırsat buldukça bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, geçtiğimiz günlerde de Büyükşehir Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilere moral vermişti.

 

HEYECANINIZI PAYLAŞIYORUM

Sınava girecek öğrencilere moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaları noktasında tavsiyelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin büyük bir azimle hazırlandıkları ve hafta sonu girecekleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Gelecekleri için önemli bir adım olan üniversite sınavında tüm öğrencilerimizle aynı heyecanı paylaşıyorum. Emeklerinizin karşılığı olarak her birinizin çok başarılı olmasını ve istediğiniz bölümlere yerleşmenizi yürekten temenni ediyorum. Bu duygularla sınava büyük bir özveriyle hazırlanan kıymetli gençlerimize, her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelere ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

 

BAŞKAN’DAN SES UYARISI

Başkan Zorluoğlu ayrıca sınav süresince gençlerin dikkatinin dağılmaması için hassas davranılması gerektiğini de belirterek, “Cumartesi ve pazar günü sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde, öğrencilerimizin geleceğine direkt etki edecek saat aralıklarında gürültü oluşturabilecek her türlü durumdan kaçınılması gerekmektedir. Bu manada tüm vatandaşlarımızdan sokaklarda korna çalınmaması, okullara yakın evlerde müzik sesinin açılmaması ve inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini istirham ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil