Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 29 Haziran 2021

BAKAN PAKDEMİRLİ: “SİZLER VAR OLDUKÇA, ÜRETİME DEVAM ETTİKÇE, BİZLER DE SİZLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Kahramanmaraş’ta tavukları telef olan kadın girişimcinin zararının yarısının giderileceğini belirterek “Sizler var oldukça, üretime devam ettikçe, bizler de sizlere destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Kelleş Mahallesi’nde elektrik arızası nedeniyle soğutma fanları bozularak çiftlikteki tavukları telef olan Sevim Demir ile telefonla görüştü.

Görüşmede, olayı üzüntüyle öğrendiğini söyleyen Pakdemirli, “10 bin tavuğunuzun 8 bin 500’ünü elektrik kesintisinden dolayı kaybetmişsiniz. Sizin de kadın girişimci olduğunuzu ve tek başınıza ayakta durmaya çalıştığınızı görünce biz de destek olalım dedik.” ifadesini kullandı.

İlgililere talimat verdiğini vurgulayan Pakdemirli, konuya ilişkin gereğinin yapıldığını ve çarşamba günü 5 bin tavuğun kadın girişimciye teslim edileceğini belirtti.

Kadın girişimcinin zararının yarısının giderileceğine işaret eden Pakdemirli, şöyle konuştu:
“Gerekiyorsa biraz daha yardımcı oluruz. Cumhurbaşkanı’mıza dua edin. Allah sizlerden razı olsun. Sizler var oldukça, üretime devam ettikçe, bizler de sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Allah yardımcınız olsun. Rabbim çaresiz dert vermesin. Sizin nezdinizde orada bulunan herkese, ilçe müdürüme, il müdürüme, Bakanlığımızın teşkilatına, kaymakamlığımıza, valilikten arkadaşlara selam ediyorum. Allah’a emanet olun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil