Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Haziran 2021

KRAL GELİYOR KRAL

Trabzonsporda forvet için transfer pazarı alevleniyor…

Gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kurnaya çalışan Bordo Mavililerde ibre Alexander Sørloth’tan sırbıstan ligi gol kralına dönmeye başladı.

Teknik Patron Abdullah Avcı nın gelecekse Alexander Sørloth’u beklerim demesinden sonra forvet transferinde beklemeye geçmişti ama Alexander Sørloth’un yaptığı açıklamalarla Trabzona dönmeyi ilk planda düşünmemesi Lepzing kulübününde ilk etap kampında tekrar kendisini görmek istemesi bu sebeple en iyi ihtimalle 15 temmuz tarihinin konuşulması Trabzonsporda rotayı Sırbistan Ligi Gol Kralı Milan Makarıc’e çevirdi.

Seneye Avrupa Konfedarasyon liginde oynayacak olması ve Hedefleri açısından Trabzonsporun Milan için de Trabzonsporu tercih sebebi olacağı konuşuluyor.

Sırp basını FK Radnik Surdilaca takımında forma giyen Milli santrafor oyuncusu Milan Makaric ile ilgilendiği de yazılıyor

Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olan Makaric’in piyasa değeri 1.5-2  milyon Euro civarında olması  ve  Scout ekibi tarafından izlenen ve beğenilen Makaric’e Bordo-Mavili  takımın teknik Patronu  Abdullah Avcı’nın da onay verdiği biliniyor.

Milan Makarıc Geçen sezon sırp liginde çıktığı 41 maçta 27 gol atmış 9 da asist yapmıştı ..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EYT’DE KRİTİK SAATLER ….

EYT’DE KRİTİK SAATLER ….

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil