Ana Sayfa Bölge, Gündem 30 Haziran 2021

Trabzon’un Kahramanı Olmaya Hazır mısın?

Türkiye’nin en geleneksel ve eğlenceli mücadelelerinden biri olan Yağlı Direk için geri sayım başladı. Red Bull Yağlı Direk olarak gerçekleştirilecek mücadele bu sene 2 ayrı noktada düzenlenecek. 1935’ten beri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen, yağlanmış bir direğin ucundaki bayrağı kaparak birinci olmak ve en havalı düşüşü gerçekleştirerek jüriyi etkilemek üzerine kurulu yarışta kazananlar sürpriz ödüllerin de sahibi olacak. Trabzon’daki heyecan, Trabzon Valiliği’nin himayelerinde, Trabzon Liman Başkanlığı’nın koordinesinde 17.00’de Faroz Limanı’nda gerçekleştirilecek. Red Bull Yağlı Direk ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/yaglidirek adresinden ulaşılabiliyor.

Türkiye’nin en geleneksel ve eğlenceli yarışlarından biri olan Yağlı Direk tüm heyecanı ve neşesiyle yeni yarışmacılarını bekliyor. Denizcilik ve Kabotaj Bayramlarının klasikleşmiş etkinliği olan ve bu seneden sonra Red Bull Yağlı Direk olarak gerçekleştirilecek mücadele, bir kez daha adrenalin ve tutkuyu bir araya getirecek. Katılımcıların gres yağına bulanmış kütüğün ucundaki Türk Bayrağı’nı almaya çalıştıkları etkinlik bu sene de 1 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Geçen senelerden farklı olarak uzunluğu 12 metreye çıkarılan kütük üzerinde gerçekleştirilen etkinlik bu sene aynı anda 2 farklı noktada macera tutkunlarıyla buluşacak. Trabzon ve Alanya’da gerçekleştirilecek Red Bull Yağlı Direk’te bu yıl ayrıca en güzel düşüş de seçilecek. Trabzon’daki heyecan, Trabzon Valiliği’nin himayelerinde, Trabzon Liman Başkanlığı’nın koordinesinde 17.00’de Faroz Limanı’nda düzenlenecek. Red Bull Yağlı Direk ile ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/yaglidirek adresinden ulaşılabiliyor.

Red Bull Yağlı Direk nedir?

1920’li yıllardan bu yana 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramlarının klasiği olan Red Bull Yağlı Direk’te katılımcılar, gres yağına bulanmış ve uzunluğu 12 metreye artırılmış kütüğün ucundaki Türk Bayrağı’nı yakalayarak birinci olmaya çalışıyor. Bununla birlikte jüri de en güzel düşüşü seçiyor. Birinciler ise sürpriz hediyelerin de sahibi oluyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HAZIR ..DAİMA HAZIR

HAZIR ..DAİMA HAZIR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil