Ana Sayfa Gündem, Spor 1 Temmuz 2021

ALİOSKİ MENEJERİNE “TRABZONSPOR” TALİMATI VERDİ…

Trabzonspor sol bek için nabız yokladığı yerli oyunculardan istedikleri  rakamları yüksek bulan, Teknik Patron Avcının da yerli adayları yeterli bulmaması üzerine transfer için ezgi göz ağrısı Kuzey Makedonyalı oyuncu Ezgjan Alioski için tekrar görüşme kararı aldı

Trabzonspor kulübün kurmaylarının yabancı kontenjanında yer açılması durumunda sol bek için rotayı Kuzey Makedonyalı oyuncu Ezgjan Alioski ye çevireceği futbolcuya yapmayı planladığı yeni teklifte 29 yaşındaki savunmacıya senelik 1 milyon 200 bin euro ve 500 bin euro imza parası önerebileceği belirtildi.

Makedonyalı oyuncu Ezgjan Alioski ise kendisine yapılan transfer tekliflerinin içerisinde en ciddi  Trabzonsporu gördüğü ve kendisininde Trabzonsporla tekrar masaya oturmak istediğini menejerine söylediği öne sürüldü.

Bunun üzerine yıldız oyuncunun menajeri de tekrar Trabzonspor ile iletişime geçti.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil