Ana Sayfa Gündem 2 Temmuz 2021

GEÇMİŞ OLSUN …

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede kontrol altında tutulan Başarılı Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçayın sağlık durumunun hızla iyiye gittiği kendisinde olduğu ve etrafıyla rahat iletişim kurduğu kendisini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile de bir süre sohbet ettiği açıklandı.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinden yapılan açıklama şöyle :

“COVID-19 Hastalığı sonrasında gelişen solunum yetmezliği nedeniyle solunum cihazına ve kalp akciğer makinesine (ECMO) bağlanarak yoğun bakım ünitemizde takip edilmekte iken önce solunum cihazından takiben ECMO cihazından ayrılan Mustafa Reşit AKÇAY’ın durumunda belirgin iyileşme gözlenmektedir. İlaç ve oksijen desteği altında takip ve tedavisi devam eden hastamızın genel durumu orta iyi olup, bilinci açık ve kendisiyle rahat iletişim kurulabilmektedir

.Bugün, Rektörümüz Prof. Dr.  Hamdullah ÇUVALCI, Mustafa Reşit AKÇAY’ı KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI hastamızın sağlığında iyi yöndeki gelişmeden dolayı çok memnun olduğunu belirterek KTÜ Farabi Hastanesi’nin tüm çalışanlarına bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür etti.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

2023 ÇİFTÇİNİN YILI OLACAK

2023 ÇİFTÇİNİN YILI OLACAK

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil