Ana Sayfa Gündem, Spor 6 Temmuz 2021

Leeds United, Ezgjan Alioski’nin Takımdan Ayrıldığını Resmen Duyurdu…

Leeds United kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla deneyimli oyuncusu Ezgjan Alioski ile gelecek sezon için anlaşmaya varılamadığını ve sözleşme imzalanmadığını duyururken futbolcunun kendisinede teşekkür edildi.

Bilindiği gibi  Trabzonspor’un ve Galatasarayın gündeminde yer alan Makedon sol bek Alioski’nin Leeds’le sözleşme uzatmadığı ve takımla yollarını ayırdığı açıklandı.

Leeds United’dan yapılan açıklamada, 4 yıl formasına giyen Ezgjan Alioski’ye teşekkür edilirken oyuncuyla yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varılamadığı belirtildi.

İngiliz basınında bu anlaşmanın olmamasının Alioskinin Türkiyeden aldığı teklifler olduğu yazılırken Galatasarayında, Trabzonspor’un da başarılı oyuncu için devrede olduğu iddia ediliyor.

Geçtiğimiz hafta teklifini menejerine bildiren Trabzonsporda son dakika yaşanan bu gelişme üzerine tekrar görüşme masasına oturulması ve yapılan teklifte bir miktar daha iyileştirmede bulunulması bekleniyor.

Geçen sezonu İngilterede başarıyla tamamlayan Makedon Oyuncu son oynanan Avrupa şampiyonasında da Makedonya Milli Takımının kadrosunda yer aldı  Alioski, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Kuzey Makedonya forması ile çıktığı 3 müsabakada 1 gole imza attı.

Şimdi Gözler serbest konuma geçen Aliovskinin vereceği karara çevrildi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil