Ana Sayfa Bölge, Gündem 18 Temmuz 2021

Rize Afet Bölgesi İlan Edildi

Sel felaketinin ardından Rize’nin afet bölgesi ilan edildiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da katıldığı toplu açılış töreninde, Rize’de yaşanan sel  ve heyelan felaketinin ardından, Rize’nin afet bölgesi ilan edileceğini duyurdu.

Yol açma çalışmalarının yanı sıra balçıkla dolan alanlarda da çalışmalar yürüten Rize Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan araçlarla yıkama çalışmalarını sürdürerek kısa sürede normale dönülmesi için mücadele veriyor. Ayrıca çalışmalar kapsamında bölgelerde sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmaları da devam ediyor.

Yaşanan afetin hemen ardından kısa sürede bölgeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize Milletvekilleri ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de yakından takip ettiği süreçte, devletimizin tüm imkanlarının seferber olmasıyla ortaya konulan mücadele sonucu bir yandan kapalı olan yollar ulaşıma yeniden açılırken diğer yandan yaşanan afetin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MHP ADAYLARINI AÇIKLADI

MHP ADAYLARINI AÇIKLADI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil