Ana Sayfa Gündem, Politika 19 Temmuz 2021

CUMHURBAŞKANINDAN TÜM VATANDAŞLARA DAVET …

Vatandaşlara bir video mesajla seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının kontrol altına alındığını belirterek, aşı davetinde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşlara yaptığı çağrıda : Tüm vatandaşlarımızı, artık 18 yaş üzerindeki herkesin istifadesine sunduğumuz aşı hizmetinden yararlanmaya davet ediyorum. 

Salgına karşı en büyük savunma silahlarının temizlik, maske, mesafe olduğunu tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşılamada dünya ortalamasına göre iyi bir durumda olunduğunu aktardı.

“AŞI TEDARİKİNDE SIKINTIMIZ BULUNMUYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, süreçle ilgili, “Aşılamada, dünya ortalamasına göre, hamdolsun gayet iyi bir seviyedeyiz. Aşı tedariki konusunda da herhangi bir sıkıntımız bulunmuyor. Yerli aşımızı yıl sonuna kadar kullanıma hazır hale getirmeyi umuyoruz.” dedi.

Tüm vatandaşlarımızı, artık 18 yaş üzerindeki herkesin istifadesine sunduğumuz aşı hizmetinden yararlanmaya davet ediyorum. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil