Ana Sayfa Gündem, Spor 24 Temmuz 2021

KADRO DERİNLİĞİ İÇİN SADIK NEDEN OLMASIN…

Savunmasına takviye yapmak isteyen Bordo Mavili  yönetim, Malatyasporda oynarken de izleyip istediği   1.83’luk stoper Sadık Çiftpınar’ın Fenerbahçeden ayrılacak olması sebebiyle stoper alternatifleri arasında değerlendirilebilirliği için nabız yokluyor.

Trabzonsporun, avrupa ligi için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da gelecek sezon şampiyon olacak alternatifli bir  kadro kurmak için kollarını sıvadı.

Defans hattına takviye yapması beklenen Bordo Mavililerde  bir çok isim gündeme gelmesine rağmen TFF nin yabancı kuralı sebebiyle öncelikler yerli oyunculardan yana kullanılmaya başladı.

2013/2014 sezonunda Akçaabat Sebatsporda forma giyen ve o dönemki başarısı ile önce Malatyaspora sonrada fenerbahçeye transfer olan Sadık Çifpınar Pereiranın fenerbahçenin başına gelmesi ile kadroda düşünülmeyen bir oyuncu oldu ve takımdan ayrı çalışmaya başladı.

Sadık Milli takımın alt kategorilerindede defalarca Milli Formayı giydi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil