Ana Sayfa Bölge, Gündem 30 Temmuz 2021

BÜYÜKŞEHİR YENİ YOLLAR AÇIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde asfaltlama, beton yol ve duvar yapımına devam ederken, bir yandan da kırsal bölgelerde zorlu şartlarda yeni yol açma ve kanava temizliği çalışması gerçekleştiriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde yürütülen altyapı çalışmalarının ardından vatandaşların ve esnafın rahatlığı için geçici kaplama yapan Büyükşehir ekipleri, aynı zamanda beton yol ve sanat yapıları inşa ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler öte yandan kırsal alanlarda zorlu arazi koşullarında yeni yollar açıyor.

 

EKİPLER HER AN GÖREV BAŞINDA

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza yaz kış demeden mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyoruz. Ekiplerimiz, sadece Ortahisar’da değil, şehrin doğusundan batısına 18 ilçemizde vatandaşlarımızın rahat ve kolay ulaşım sağlamaları adına her an görev yapmaktadır. Bazı ilçelerimizde yeni yolların yapılmasına karar verildi. Bu konuda bölgemizin zorlu arazi koşullarını da göz önünde bulundurarak, uzman ekip arkadaşlarımızla yolların açılmasını sağlıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil