Ana Sayfa Dünya, Gündem 1 Ağustos 2021

KADDAFİ : ÜLKEMİN IRZINA GEÇTİLER

10 yıl sonra ilk kez röportaj veren Seyfülislam Kaddafi, ülkesindeki yönetimi ele almak için geri dönmeye hazır olduğunu söyledi.

Libya, Kaddafi’nin ölümünün ardından istikrarı sağlayamadı.

Ülkede çıkan iç karışıklıklar, 10 yıldır devam ediyor. Son dönemde, Türkiye’nin Libya’da hakimiyetini kurması, bölgede dengelerin değişmesine neden oldu.

Ülkede yavaş yavaş düzen kurulurken Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi ortaya çıktı.

10 yılın ardından ilk kez New York Times’a röportaj veren Seyfülislam Kaddafi, amacının Libya’ya geri dönerek ülke yönetimini ele almak olduğunu söyledi.

ÜLKENİN IRZINA GEÇTİLER

Kaddafi, “Ülkenin ırzına geçtiler. Para yok, güvenlik yok. Benzin istasyonuna gidin, mazot yok. Petrol ihraç ediyoruz, İtalya’ya doğalgaz veriyoruz, İtalya’nın yarısına elektrik sağlıyoruz, ama biz karanlıktayız. Bu bir fiyasko.” ifadelerini kullandı.

Kaddafi nin oğlu Seyfülislam Kaddafi yıllar sonra ortaya çıktı #1

“YAVAŞ YAVAŞ GERİ..”

Aralık ayında yapılacak başkanlık seçimleri için nabız yoklayan Seyfülislam Kaddafi, “Libya halkından 10 yıldır uzaktayım. Yavaş, çok yavaş bir şekilde geri dönmelisiniz. Biraz akıllarıyla oynamalısınız.” dedi.

Seyfülislam Kaddafi’nin açıklamaları Libya’da da geniş yer buldu.

Kaddafi nin oğlu Seyfülislam Kaddafi yıllar sonra ortaya çıktı #2
Kaynak :Ensonhaber.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLANIYORUZ

ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLANIYORUZ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil