DOLAR 32,4878 -0.02%
EURO 35,0128 -0.09%
ALTIN 2.438,530,13
BITCOIN 21181311.20097%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Fırtına “Abderazak Hamdallah” İle Uçuşa Geçer

Fırtına “Abderazak Hamdallah” İle Uçuşa Geçer

ABONE OL
4 Ağustos 2021 20:19
Fırtına “Abderazak Hamdallah” İle Uçuşa Geçer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Abderazak Hamdallah ileTrabzonspor Şampiyonluk yolunda rakipsiz kalır…….

Yeni sezon için forvet için transfer çalışmalarını sürdürmeye devam eden Trabzonspor’da, Ekuban’nın Genova’ya satışı sonrası golcü oyuncu arama çalışmaları hız kazandı .

Karadeniz Fırtınası için, Al-Nasr Riyad’da forma giyen gol makinesi Abderazak Hamdallah aranan kan gibi.

Bu sezon için kurulan kadro görünen o ki şampiyonluk için tüm imkanların seferber edildiği ve hedefin Şampiyonluk olduğunu resmen haykırıyor  ama Şorloth’dan beklenen haberin  gelmemesi ve Bordo Mavili kadroda Koıta ve Djaniny den başka santraforun olmaması taraftarlarıda teknik patron Avcıyı da huzursuz ediyor.

Yarınoynanacak Molde maçı öncesi Koıtanın sakat olması Djaniny de son idmana çıkmaması bi anda 500 gün sonra Avrupa arenasına çıkacak Trabzonsporu santraforsuz bıraktı.

Bir çok ismin gündeme geldiği Bordo Mavililerde bizce öncelikli değerlendirilmesi gereken golcu çokta uzakta değil

Futbol kariyeri boyunca formasını giydiği tüm takımlarda dikkat çekici bir performans sergileyen Hamdallah’ın kulübüyle sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Al Nasr’ın sözleşme uzatma teklifini henüz kabul etmeyen oyuncuya yurt dışından da birçok teklif geldiği biliniyor.

Trabzonsporun önümüzde yıl serbest kalacak futbolcuyu makul bir bonservis veya satın alma opsiyonlu kiralaması içten bile değil

Bilindiği gibi oyuncu yaz tatilinide Türkiyede geçirmişti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!