Ana Sayfa Gündem, Spor 4 Ağustos 2021

TÜRKİYE’YE MORAL OLMAK İSTİYORUZ

Bordo Mavililerde  UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Molde ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı ve milli kaleci Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Molde maçı öncesi yapılacak son teknik taktik çalışma öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Abdullah Avcı ” eksiğimizi taraftrarımız kapatacak dedi”

“Ekuban’ın ayrılma zamanlaması yanlış oldu” diyen Avcı, Koita’nın maç kadrosunda olmayacağını da sözlerine ekledi. Avcı Koita ile ilgili de, “Fizik olarak eksiğimizi, hızımızı taraftar tamamlayacak diye düşünüyorum. Onların bize gösterdikleri sabır ve destek çok önemli. Bu takım iyi şeyler yapacak, buna lütfen destek olsunlar.Koita, bizimle olmayacak.” dedi.

AVCI’NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

“Molde’nin bize göre avantajı 18 maç oynaması ve fizik olarak hazır olmaları. Ancak en iyi şekilde hazırlandık ve sahada istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.” “Trabzonspor’un olduğu her yerde yarış vardır. Biz 50 resmi müsabaka planladık, bunun içinde Avrupa’da oynayacaklarımız, Türkiye Kupası ve Süper Lig var. Bir maçla sezonu değerlendirmek çok doğru değildir ama iyi bir başlangıç yapmak, hızlı mesafe almanı sağlar.” “Üst üste kazansak da sabır, oyun dalgalansa da sabır. İyi bir sezon başı planlaması oldu, erken yol aldık ve umarım bunun karşılığını alarak devam ederiz.” Fizik olarak eksiğimizi, hızımızı taraftar tamamlayacak diye düşünüyorum. Onların bize gösterdikleri sabır ve destek çok önemli. Bu takım iyi şeyler yapacak, buna lütfen destek olsunlar. Koita bizimle olmayacak. Son olarak Ekuban ayrıldı. Hayırlı olsun. Zamanlaması yanlış oldu. Onun suratına da söyledim. Mevkisel olarak çalışmalarımız devam ediyor. Scout ekibimiz bize en iyi şekilde yardımcı oluyor. 1-2 transfer daha yapabiliriz. Bazen fırsat transferleri çıkar, onları bekleyebiliriz.

Uğurcan Çakır’ın açıklamaları: Takımımıza kariyerli oyuncular katıldı. Çok iyi kadromuz var. Sahaya yansıtmamız gerekiyor. Trabzonspor benim yuvam. Her zaman olduğu gibi Trabzonspor’un başarısı için mücadele etmeye devam edeceğim.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil