DOLAR 32,5550 0.02%
EURO 34,9095 0.07%
ALTIN 2.429,19-0,02
BITCOIN 2095602-3.31283%
Trabzon
24°

KAPALI

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

SANAYİİ ESNAFI DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VERMELİ

SANAYİİ ESNAFI DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VERMELİ

ABONE OL
7 Ağustos 2021 08:34
SANAYİİ ESNAFI DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VERMELİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehir merkezinde kalan beş küçük sanayi sitesinin taşınması için görüş alışverişinde bulunmak üzere Tüm Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tüm Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile küçük sanayi sitelerinin dönüşümü için bir araya geldi. Şehir merkezinde kalan 5 küçük sanayi sitesinin taşınması için görüş alışverişinde bulunan Başkan Zorluoğlu ve kooperatif üyeleri, daha sonra Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiler.

 

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA DOSYA SUNACAĞIZ

Esnafın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Zorluoğlu, “Sanayi esnafımızın daha rahat şartlarda ve daha uygun bir alanda hizmet verebilmeleri için görüş alışverişlerimiz devam ediyor. Zamanında buraya inşa edilen sanayi sitelerimiz, o dönem için uygun olabilir ancak şu anki şartlar buna elverişli değil. Tüm Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile buluşarak hem arazi uygunluklarını hem de neler yapabiliriz diye konuştuk. En kısa zamanda büyük yol alacağımıza inanıyoruz. Bir dosya hazırladık ve bu dosyayı Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Şu anda son virajdayız diyebilirim” ifadelerini kullandı.

 

DÜŞÜNCELERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı ise, “Şu an Trabzon’un çeşitli noktalarında yürüttüğünüz çalışmaları görüyoruz ve size çok inanıyoruz. Altyapıyı tamamladıktan sonra üstyapımız da muhteşem olacak. Sanayi siteleri için düşünceniz bizim için çok önemli. İnşallah hakkımızda hayırlı olur” şeklinde konuştular.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!