Ana Sayfa Gündem, Spor 8 Ağustos 2021

ADIM ADIM TRABZONSPOR’A

2021-2022 Transfer çalışmalarına daha sezon bitmeden başlayan ve kadrosunu Hamsik, Bruno Peres, Koita, Gervinho İsmail Köybaşı ve Dorukhan  ile güçlendiren Trabzonspor , Avrupa kupasında karşılaştığı Molde maçı sonrasın da ise forvet transferi için düğmeye bastı. 

Teknik Patron Abdullah Avcınında alınması için onay verdiği 28 yaşındaki 1,93 lük dev golcü Andreas Cornelius Gervinho ilede Parmadan takım arkadaşı

Trabzonspor, Andreas Cornelius’un transferi için Kulubü Parma ile anlaşma sağlamasının ardından futbolcunun menejerini Trabzona davet etti.

Futbolcu ile daha önce yapılan görüşmelerde Cornelius’un düşünmek için Trabzonsporlu yöneticilerden süre istemisti.Bu süre zarfında daha önce Trabzona gelen Gervinho dan da bilgi alan Corneliusun kararında Gervinho dan da aldığı bilgilerin etkili olduğu öğrenildi.08

Cornelius karıyeri boyunca çıktığı 309 maçta  84 gol atarken 30’da gol pası verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil