Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Ağustos 2021

Trabzonspor, Cornelius’u Resmen Açıkladı

Trabzonspor, uzun süredir peşinden koştuğu Danimarkalı golcü Andreas Cornelius transferini duyurdu.

Parma ile de pürüzleri çözen bordo-mavililer, 28 yaşındaki futbolcuya formayı giydirdi.

Trabzonspor’un yeni transferi Andreas Cornelius, bordo mavili taraftarlara ilk mesajını gönderdi. Deneyimli golcü, kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, “Selam Trabzonspor, geliyorum” dedi.

YENİ SEZONDA 14 NUMARA CORNELIUS’TA

Uçakta Trabzonspor formasını sırtına geçiren Cornelius’un, numarasını belli eden formayla poz vermesi de dikkat çekti. Başarılı oyuncu, yeni sezonda 14 numaralı formayla sahada olacak.

İstanbul’a gelen Danimarkalı, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra takımla birlikte çalışma şansı bulacak.Cornelius’un bonservis bedelinin 5.1 milyon euro seviyelerinde olduğu öğrenildi. Oyuncu ise 2 milyon euro civarından bir ücret kazanacak. Bordo- mavililerin, bu bedeli taksitler halinde ödeyeceği gelen bilgiler arasında.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Trabzonda 40. Randevu

Trabzonda 40. Randevu

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil