DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420.48145%
Trabzon
21°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

FİSKOBİRLİK ALIMLARA BAŞLIYOR

FİSKOBİRLİK ALIMLARA BAŞLIYOR

ABONE OL
11 Ağustos 2021 19:27
FİSKOBİRLİK ALIMLARA BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (FİSKOBİRLİK), 16 Ağustos Pazartesi yeni sezon fındık alımlarına başlayacağı kurumdan yapılan yazılı açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

Birlikten yapılan yazılı açıklamada, FİSKOBİRLİK’in faaliyet gösterdiği bölgelerde, birliğe bağlı 50 kooperatifin yönetim kurulu başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarıyla alım sezonu öncesi istişare toplantıları gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle : 2021 Yılı yeni mubayaa dönemi öncesinde, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi BAYRAKTAR’ın öncülüğünde, 4 farklı bölgede FİSKOBİRLİK’e bağlı 50 Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Personellerin katılımlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirildi. 2021 yılı alım strateji ve yöntemlerinin değerlendirildiği toplantıların ardından Birliğimiz ve Kooperatiflerimizdeki son hazırlıklar tamamlandı.

İstişare toplantılarının sonrasında bir değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi BAYRAKTAR, ‘’2021 yılı mubayaa sezonuna Birliğimiz, 50 Kooperatifimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte hazırız. Faaliyet gösterdiğimiz tüm bölgelerde aktif bir şekilde fındık alımı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda üreticilerimizin mağdur olmaması adına tedbirlerimizi aldık. Bazı bölgelere ve Kooperatiflerimize yeni araç ve personel takviyelerinde bulunduk. 16 Ağustos’tan itibaren de 2021 fındık mubayaa sezonuna başlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezon da üreticilerimizin harmanına kadar giderek çuvallı fındıklarını hiçbir nakliye ve hamaliye masrafı kesintisi olmadan en iyi fiyatla alacağız. İnanıyorum ki üreticilerimizin teveccühü, bizlerinde azimli ve özverili çalışmalarıyla tüm Kooperatiflerimizi hak ettiği konuma getireceğiz. İstişare toplantılara katılım sağlayan Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum.’’ Açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!