Ana Sayfa Gündem, Spor 12 Ağustos 2021

TRABZONSPOR “MOLDE” İLE AVRUPAYA HATIRLATMA DOZU UYGULAYACAK

Trabzonspor Konferans liginde oynayacağı Molde ile Rövanş maçı için geldiği Norveçte Maçın oynanacağı Aker stanında son çalışmasını yaparak otelde kampa girdi.

Tek hedef Turu geçmek olan Bordo Mavillerde başka bir düşünce yok

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin 3. ön eleme turunda oynayacağı Molde FK maçı hazırlıklarımız Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yerel saatle 18.30’da Molde Aker Stadyumu’nda gerçekleşen antrenmanla tamamlandı.

UEFA tarafından ilk kez bu yıl düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük üçüncü futbol organizasyonu olan UEFA Konferans Ligi’nin ilk sezonunda yer alan Trabzonspor Yeni düzenlenen turnuvaya 3. ön eleme turundan başladı.

Trabzonspor bilindiği gibi Trabzonda  kendi evinde  Molde FK ile oynadığı ilk maçtan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı Trabzonspor turu geçmek için her türlü galibiyet yeterken her türlü beraberlikte ise maç önce uzatmaya sonrada seri penaltı atışlarına gidecek

Trabzonspor’un Norveç kafilesinde 22 futbolcu yer alıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı kadroya, Uğurcan, Erce, Arda, Serkan, Hugo, Edgar le, Bruno Peres, Trondsen, İsmail Köybaşı, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniniy, Gervinho, Atakan , Hüseyin, Yunus Mallı, Yusuf Sarı, Abdulkadir Parmak, Faruk Can Genç ve Murat Cem Akpınar’ı dahil etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil