Ana Sayfa Bölge, Gündem 14 Ağustos 2021

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu: “Geçmiş Olsun, Karadeniz

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketine ilişkin olarak bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu mesajında: “Batı Karadeniz’de şiddetli yağış sele neden oldu. Kastamonu’da 25, Sinop’ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyor, yakınlarına sabırlar temenni ediyorum. Bartın’da kayıp bir kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. Mahsur kalan vatandaşlar bot ve helikopterle kurtarılıyor. Yarın ve cumartesi günü bölgede yine yağış beklendiğini biliyoruz.
Kastamonu’da selden en fazla Bozkurt ilçesi etkilenmiş. Arama kurtarma faaliyetleri kurtarma ekipleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından sürdürülüyor. Dün bölgede rekor yağış miktarları kaydedildi. Yıllık yağış miktarının üçte birinin sadece bir günde düştüğü belirtiliyor. Tüm vatandaşlarımız dikkatli olsun. Geçmiş olsun, Karadeniz…” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bu Yoldan Dönüş Yok

Bu Yoldan Dönüş Yok

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil