Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Ağustos 2021

KARTAL YENİ SEZONA 3 GOLLE MERHABA DEDİ

Süper Lig’de 2021-22 sezonu Beşiktaş-Rizespor maçıyla başladı. Son şampiyon taraftarının huzurunda  Rizesporu ağırladı.

Maça iki takım da etkili başlasada Beşiktaş  pozisyonlar üretti.  Maçın daha 9. dakikasındada  , geliştirdiği atakta N’Koudou’nun golüyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra iki takım da pozisyonlar bulsa da ilk yarı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da ise Beşiktaş daha da etkili bir oyun sergileyince Rizespor oyunun kontrolünü tamamen Beşiktaşa vermiş oldu ve  siyah-beyazlılarda bu ikramı geri çevirmeyince  golü de erken buldu. 52. dakikada sağ kanattan atak geliştiren Beşiktaş’ta Tecrübeli ayağı Atiba ile Rizespor ağlarını 2.kez havalandırdı   ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Maçın uzatma dakikaları oynanırken de  Larin’le  90+4 de bulduğu golle 3-0 öne geçen Beşiktaş, rakibini bu skorla mağlup etti ve süper ligin taraftarlı açılış maçında 3 puanı hanesine yazdırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil