Ana Sayfa Bölge, Gündem 17 Ağustos 2021

Ortahisar Arhavi’den döndü

Arhavi’de meydana gelen selde görev yapan Ortahisar Belediye personelleri görevlerini tamamlayarak Trabzon’a döndüler.

Ortahisar Arhavi’den döndü

Arhavi’de meydana gelen selde görev yapan Ortahisar Belediye personelleri görevlerini tamamlayarak Trabzon’a döndüler.

Artvin’in Arhavi ilçesinde aşırı yağış sonrası meydana gelen taşkının yararları sarılmaya devam ediyor. Sel felaketinin yaşanmasının hemen ardından  Ortahisar Belediyesi bölgeye 5 araç ve 25 personel göndererek Arhavili sakinlere yardım etti. Arhavi’de ki çalışmalarını tamamlayan personeller bugün Trabzon’a geri dönerek başkan Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Genç, “ Personelimiz özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler kamu görevi yapan isimleriz ve bu kamu görev alanımız sadece Ortahisar sınırları içerisi değildir. Yeri geldiğinde de başka illere başka bölgelere gideriz. Maksadımız insanlara hizmet getirmektir. Bu vesileyle Arhavi ilçemizde meydana gelen sel hadisesinin hemen sonrasında belediyemiz imkanları doğrultusunda anında yardıma koştuk. Burada görev yapan personellerimiz son ana kadar Arhavili hemşerilerimize yardımlarını gerçekleştirdiler ve şehre geri döndüler. Tekraren hepsine teşekkür ediyorum.” söyledi.

Öte yandan Arhavi’de görev yapan personellere çeşitli hediyeler ve bir maaş ikramiye verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil