Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Ağustos 2021

SİOPİS’TE İŞLEM TAMAM

Trabzonsporun uzun süredir sürdürdüğü görüşmeler sonunda neticelendi ,aldığımız bilgilere gör iki kulüp arasındaki görüşmelerde ortak noktada buluşuldu ve Siopis in Trabzona gelmesi bekleniyor .

Manolis Siopis  Alanyaspor ’la 1 sene daha sözleşmesi vardı 27 yaşındaki oyuncu için geçtiğimiz günlerde ilk sıcak temas kuruldu. Abdullah hocanın, meslektaşı Çağdaş Atan’ı aradığı ve Alanyaspor teknik direktöründen Siopis’le ilgili bilgi aldığı biliniyordu..

Siopis daha önce Trabzonsporla yaptığı görüşmede anlaşmıştı ve Trabzonspor’a gelmek istediğini gerek Alanyaspora ve yakın çevresine söylemişti. Transfer görüşmeleri öncesinde eski takım arkadaşı ve memleketlisi Bakasetas ile görüşen Siopis kararını vermiş ve , iki kulüp arasında geçen görüşmeleri takip etmeye başlamıştı.

Teknik Patron Abdullah Avcının kadrosunda görmeyi çok arzu ettiği oyunculardan birisi olan Siopisin anlaşmasından son derece memnun olduğu öğrenildi.

 

Alanyasporun oynadığı ligin ilk maçında da farkını ortaya koyan Siopisin hazır olarak Trabzona geleceği Lisansının yetişmesi ve Avcının kadroda yer vermesi halinde ligin 2. haftasında kadroda olabileceği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil