Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Ağustos 2021

HEDEF İYİ FUTBOL 3 PUAN

Süper Lig’e şampiyonluk parolası ile başlayan ve yaptığı nokta transferlerle kamuoyunun en iddalı takımı olarak gösterilen Trabzonspor  Süper ligede iddialı bir giriş yaparak deplasmanda Malatyasporu yeni transferlerinin gövde gösterisi yaptığı maçta 5-1 lik skorla geçmişti.

Ardından oynadığı Avrupa konfederasyon maçında güçlü rakibine karşı iyi bir oyun sergilesede 2-1 kaybeden Trabzonsporun bu hafta ligdeki rakibi yini ülkemizi Avrupa Konfederasyon ligin de temsil eden diğer ekibimiz Sivasspor olacak.

Bordo Mavililer  23 Ağustos Pazartesi günü evinde Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde başladı.

Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda iki grup halinde çalıştı.Pazartesi günü Trabzon’da oynanacak mücadele öncesi Roma’ya karşı forma giyenler yenilenme idmanı gerçekleştirirken, diğer oyuncular ise mobilizasyon, koordinasyon ve dayanıklılık çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı.

Roma maçını 2-1 yenilgi ile tamamlayan Trabzonspor, Sivasspor  karşısında galibiyet alarak bir sonraki Roma Maçına moralli gitmek istiyor

Alanyaspordan transfer edilen Siops ise takımla birlikte ilk idmanına çıktı idman boyunca keyifli ve neşeli olduğu gözlenen oyuncu takım arkadaşlarıyla çabuk kaynaşması Teknik Patron Avcıyıda mennun etti

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü oynanacak karşılaşma, saat 19.15’te başlayacak. Bu mücadele Trabzon’da Medical Park Stadyumu’nda oynanacak.

Trabzonspor – Sivasspor maçının hakemi Abdülkadir Bitigen olacak.

Bitigen’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Ali Saygın Ögel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Oğuzhan Kaçır olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil