Ana Sayfa Gündem, Sağlık 28 Ağustos 2021

CORANAVİRÜS DÜN’DE 244 VATANDAŞIMIZI ARAMIZDAN ALDI

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı düne göre azaldı.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 27 Ağustos’da 295 bin 647 test yapıldı. Vaka sayısı 18 bin 340 oldu, 244 kişi hayatını kaybederken, 14 bin 528 kişi iyileşti.

En fazla aşılama yapılan 10 il, Muğla, Çanakkale, Edirne, Kırıklareli, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Aydın, Antalya ve Yalova’dan oluştu.

En az aşılanma oranı ise; Siirt, Bayburt, Batman, Bingöl, Muş, Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Gümüşhane ve Şanlıurfa’da kaydedildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, açıklamasında; “Vefat sayımız düne göre az olsa da çok yüksek. Vaka sayımız düne göre az olsa da çok yüksek. Ama şu salgından bayram kutlar gibi çıkmak da var. Hep birlikte tedbirlere uyup, aşılarımızı olmaya bağlı!”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil