Ana Sayfa Gündem, Politika 5 Eylül 2021

Akşener’den Erdoğan’a Belgrad’tan Yanıt: Milletimle Beraberim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’deki konuşmasında kendisi hakkında “Zulüm 1453’te başladı diyen gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun” ifadesi kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi.

Akşener, “Kendini bu milletin ferdi hisseden kimse, 1453’ü işgal olarak tanımlamaz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Rize’deydi. Partisinin Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı, konuşmasında İYİ Parti lideri Meral Akşener’den de bahsetti. Erdoğan’ın ” Dolmabahçe Sarayı’nın karşı duvarına “zulüm 1453’te başladı” diye yazan Gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun” ifadelerine Akşener’den yanıt gecikmedi.

“1453 İŞGALDİR DEMEYE DİLLERİ VARMAZ”

Akşener, Türk milletinin hiçbir ferdinin 1453’ü işgal olarak tanımlamayacağını belirterek, “Sayın Erdoğan, sana filenin sultanlarına destek olmak için geldiğim Belgrad’dan sesleniyorum. Duydum ki bana sallamışsın, iftirada bulunmuşsun. Bak sayın Erdoğan, kendisini bu aziz millete ait hisseden hiç kimse, sehven bile olsa 1453’ü işgal olarak tanımlayamaz. Zulüm 1543’de başladı diyemez, demeye dili varmaz” dedi.

“MİLLETİMLE BERABER YÜRÜYORUM”

Akşener, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Aynı senin bakanlığının yaptığı gibi, şayet derse de benimle yol yürümeye devam edemez. En iyi sen biliyorsun ki ben bu milletin evladıyım. Sadece ve sadece milletimle beraberim. Milletimle yürüdüğüm sürece yolum da bahtım da açık olsun. Artık milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle olan birlik ve beraberliğimize ilk günkü inançla devam ediyoruz. Sen buna engel olamayacaksın.

Kaynak:sondakika.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil