Ana Sayfa Gündem, Sağlık 7 Eylül 2021

Koronavirüs Salgınında Vaka Sayısı Tekrar 20 Binin Üzerine Çıktı

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı düne göre arttı.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 6 Eylül’de 301 bin 164 test yapıldı. Vaka sayısı 20 bin 962 oldu, 271 kişi hayatını kaybederken, 29 bin 327 kişi iyileşti.

En fazla aşılama yapılan 10 il, Muğla, Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Amasya,Kilis, Aydın, Yalova, Kırıklareli ve Balıkesir’den oluştu.

En az aşılanma oranı ise Siirt, Bitlis, Bayburt, Bingöl, Batman, Muş, Mardin, Diyarbakır, Gümüşhane ve Şanlıurfa’da kaydedildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, açıklamasında, “Vaka sayımız 20.962. Covid-19 sebebiyle yeni can kaybımız 271. Okullar açıldı. Büyük şehirlere dönüş başladı. Sosyal hareketlilikle risk artacak. Maske ve mesafe kuralı daha da önemli. Nihai çözüm aşı! Aşılarımızı tamamladığımız zaman Covid-19’a karşı özgürlüğümüze kavuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HOCA DİREKSİYONA GEÇİYOR…

HOCA DİREKSİYONA GEÇİYOR…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil