Ana Sayfa Bölge, Gündem 7 Eylül 2021

ŞAMPİYON KARDEŞLER BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları masa tenisi tek erkeklerde altın madalyanın sahibi olan Abdullah Öztürk ve bronz madalya kazanan kardeşi Ali Öztürk’ü misafir etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları masa tenisi tek erkekler (Sınıf 4) finalinde Güney Koreli rakibi Kim Young-Gun’u mağlup ederek üst üste ikinci kez altın madalyanın sahibi olan Abdullah Öztürk ile bronz madalya kazanan kardeşi Ali Öztürk’ü makamında ağırladı. Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor yöneticileri Osman Arz ve Gürhan Zengin, Antrenör Yusuf Yalçınkaya ile sporcuların ailesi de hazır bulundu.

BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ
Şampiyon sporcuların başarılarından memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, hem sporcuları hem de aileyi tebrik etti. Genç sporcuları yakından takip ettiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda elde ettiğiniz başarılarla bizlere büyük mutluluk yaşattınız. Bizleri ve tüm Türkiye’yi gururlandırdınız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak sporcularımıza elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SPORCULARA HEDİYE TAKDİM ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları masa tenisi tek erkeklerde altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ve bronz madalya kazanan kardeşi Ali Öztürk’e altın hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil