Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Eylül 2021

GALATASARAY MAÇIYLA BİR İLK GERÇEKLEŞSİN …

Trabzonspor ligin 4. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün 11.30’da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda teknik ısınmanın ardından 5’e 2 pas ve rondo çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.

Bu maçın Teknik Patron Abdullah Avcı içinde ayrı bir önemi var , Geçen sezon ligin 8. haftasında göreve gelen Teknik Patron  Avcı yönetimindeki  Trabzonspor  Galatasarayla oynadığı 2 maçta 1 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşadı, galip gelemedi.Abdullah Avcı Hafta sonu oynanacak derbide galip gelerek hanesine galibiyet yazdırmakta istiyor.

Trabzonsporda sakatlıkları devam eden oyunculardan ise ard arad iyi haberler geldi önce Cornelius’un milli maçta oynaması ve de gol atarak Trabzona moralli dönüyor olmasının yanısıra yanı sıra Bruno Peres, Abdülkadir Ömür, Dorukhan ve Trondsen de iyileşerek takımla çalışırken, sadece Gervinho’ da bir bekleme süreci yaşandığı onunda  pazar günü kadroda olma ihtimali yüksek olduğu ifade ediliyor.

Bordo Mavililer Galatasaray maçı  hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil