Ana Sayfa Gündem, Spor 11 Eylül 2021

Avcı’dan Derbi Öncesi Toplantı

Milli ara sonrası oynayacakları Galatasaray derbisine hazırlanan Trabzonspor’da Abdullah Avcı oyuncularına seslenerek, maçı alıp liderliklerini sürdüreceklerini söyledi.

Milli aranın ardından Süper Lig, kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 4. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray’ı ağırlayacak.

Trabzonspor gözünü kritik Galatasaray maçına çevirdi. Ligin ilk üç haftasında elde ettiği üç galibiyetle liderlik koltuğunda bulunan bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, İstanbul’un üç büyükleri önünde evinde ilk galibiyetini Galatasaray’a karşı almak istiyor.

En son Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 15 maçı kaybetmedi.

Oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyetten başka bir sonuç istemediğini söyleyen Avcı “Millî araya lider girdik, lider olarak da haftayı tamamlayacağız. Yakaladığımız havayı sürdürmemiz lazım. Bundan sonraki maçlar daha zor olacak. Çünkü her takım eksik gördüğü mevkilere takviyeler yaptı. O yüzden her rakibe karşı dikkatli olmalıyız. Galatasaray’ı yenerek taraftarımızı mutlu edelim” ifadelerini kullandı Futbolcularına Galatasaray maçındaki oyun taktiğinin yanısıra yapmaları gerekenleride bir bir anlatan Avcı  “Topa sahip olacağız, topu biz yönlendireceğiz. Tüm takımın düzgün pozisyon alması gerekiyor. Saha dağılımı çok önemli. Topu kaybedersen geriye koşmak zorundasın. Bunu yapmalıyız. Böylece hem arkadaşına zaman kazandırıyorsun hem de takım savunmasını sağlıyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:ensonhaber

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil