Ana Sayfa Bölge, Gündem 12 Eylül 2021

MANSUR YAVAŞTAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK HİZMET

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu’ uygulamalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesine ait 5 taşınmaz 25 yıllığına Hacettepe Üniversitesine bedelsiz olarak tahsis edildi.  Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edilirken, Mamak Araplar Mahallesi’nde bulunan C-1, C-2,C-3, C-4 ve C-5 blokları ‘Öğrenci Yurdu ve Konukevi’ olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu’ uygulamalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesine ait 5 taşınmaz 25 yıllığına Hacettepe Üniversitesine bedelsiz olarak tahsis edildi.  Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edilirken, Mamak Araplar Mahallesi’nde bulunan C-1, C-2,C-3, C-4 ve C-5 blokları ‘Öğrenci Yurdu ve Konukevi’ olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu’ uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor.

Öğrencilerin hayatını kolaylaştırarak ekonomik yönden destek olmayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait Mamak Araplar Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllardır atıl halde bulunan blok halinde 5 taşınmazı 25 yıllığına Hacettepe Üniversitesine bedelsiz olarak tahsis etti.

BAŞKANLIK YAZISI OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının 3’üncü oturumunda gündeme gelen Başkanlık Yazısı oy birliği ile kabul edildi.

Meclis’te kabul edilen karara göre; Mamak Araplar Mahallesi’nde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 38088 adada C-1, C-2, C-3, C-4 ile 38089 adada C-5 bloklarında yer alan tüm bağımsız bölümler mevcut haliyle Hacettepe Üniversitesine tahsis edildi.

Hacettepe Üniversitesi tarafından ‘Öğrenci Yurdu ve Konukevi’ olarak kullanılacak 5 blokta toplam 400 taşınmaz yer alıyor.

Her biri 2 üniversite öğrencisini barındırabilecek kapasiteye sahip 400 konuttan toplam 800 üniversite öğrencisi yararlanacak. Konutların Hacettepe Üniversitesine tahsisi kısa süre içinde tamamlanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil