Ana Sayfa Gündem, Sağlık 12 Eylül 2021

TEDBİRLERE UYMAZSAK ZOR

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı düne göre azaldı.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 10 Eylül’de 314 bin 046 test yapıldı. Vaka sayısı 22 bin 923 oldu, 259 kişi hayatını kaybederken, 30 bin 144 kişi iyileşti.

En fazla aşılama yapılan 10 il, Muğla, Edirne, Kilis, Çanakkale, Tekirdağ, Yalova, Amasya, Aydın, Balıkesir Antalya’dan oluştu.

En az aşılanma oranı ise; Bitlis, Bayburt, Siirt, Muş, Bingöl, Batman, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gümüşhane’de kaydedildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, açıklamasında;” Vaka sayımız 22.923. Can kaybımız 259. Vefat sayılarının azalması; tedbirlere herkesin birlikte – düzenli uymasına, tam doz aşı oranının hızla artmasına bağlı. Yayılımı ve sonuçlarını böyle durdurabiliriz. Her yeni gün, salgın şartlarından geri dönüşü olmayan adımlar atmalıyız..” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil