Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 14 Eylül 2021

FINDIĞINIZI UCUZA SATMAYIN

hABERİN yILDIZI-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın TMO fındık alım fiyatlarını açıklaması sonrasında bizzat sahaya inen ve fındık alımlarını ilk elden yöneten Genel Müdür Ahmet GÜLDAL, Karadeniz Bölgesinde bir dizi temas gerçekleştirdi. TMO alım noktalarını tek tek ziyaret eden GÜLDAL, burada üreticilere ilk elden bilgiler aktararak TMO adına fındık alımlarında bulundu

Ziyaretlerine Samsun’dan başlayıp daha sonra Çarşamba ilçesindeki alım merkezine geçen, Güldal burada üreticilerle sohbet etti,54 randıman fındığa 28,50 TL/kg fiyat vererek Ali ÖZKAN’nın ürününü TMO adına satın alan GÜLDAL üreticimize “Bereketiniz bol olsun” temennisinde bulundu. GÜLDAL, Çarşamba’da bulunan ikinci alım merkezimizde ise Genç üretici Ömer ÖZDEMİR’in ürününü 28,50 TL/kg’den TMO adına satın aldı.

Genel Müdür Güldal  “TMO alım noktalarımızı ziyaret ederek yoğun bir şekilde devam eden fındık alımlarımızı yerinde inceledik. Mesai gözetmeksizin çalışan personelimize ve TMO’yu tercin eden üreticilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Ordu merkez TMO alım noktasına ürününü getiren üretici Ferda CONKARA’nın yüksek kaliteli ürününü 29.15 TL/Kg.’dan TMO adına satın alan Genel Müdür, “Fındıkta önemli olanın kalite ve verim olduğunu bir kez daha vurgulayarak üreticilerimize bol ve hayırlı kazançlar dilerim.” dedi.

Daha sonra Giresun Espiye, Tirebolu ve Görele’de bulunan alım noktalarımızda incelemelerde bulunan GÜLDAL, fındık alımımızın yoğun olduğu bölgelerde mesai gözetmeksizin çalışan personelimize teşekkür etti. Burada fındığını 27.68 TL/kg’dan TMO’ya bırakan üretici Cevahir KAYA’ya da bereketli bir sezon dileğinde bulundu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil