Ana Sayfa Gündem, Sağlık 18 Eylül 2021

AŞIMIZI OLALIM MASKE+MESAFE+TEMİZLİK’TEN VAZGEÇMEYELİM

 

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 17 Eylül’de 341 bin 854 test yapıldı. Vaka sayısı 27 bin 692 oldu, 237 kişi hayatını kaybederken, 23 bin 197 kişi iyileşti.

En fazla aşılama yapılan 10 il, Muğla, Kilis, Yalova, Tekirdağ, Amasya,Aydın, Edirne, Antalya, Çanakkale ve Eskişehir’den oluştu.

En az aşılanma oranı ise; Elazığ, Bayburt, Muş, Siirt,Bingöl, Mardin,Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gümüşhane’de kaydedildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, açıklamasında, “Can kaybımız dünkü kadar fazla değil. Vaka sayımız, içinde olduğumuz hareketlilik dönemini aynı ciddiyetle yansıtıyor. Bu durum, yakın günlerde vefat sayılarına yansımaya devam edecek. Tam doz aşımızı olup, tedbirlere uyarak salgına karşı gerekli mücadeleyi vermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil