DOLAR 32,5451 -0.04%
EURO 34,9917 0.37%
ALTIN 2.425,660,11
BITCOIN 2100358-3.34913%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : “ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN KOŞTURUYORUZ”
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : “ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN KOŞTURUYORUZ”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : “ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN KOŞTURUYORUZ”

ABONE OL
18 Eylül 2021 08:14
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : “ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN KOŞTURUYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Gençlerimizin ışıldayan gözlerinde şahit olduğumuz umudu ve özgüveni, hiçbir makama, hiçbir koltuğa değişmeyiz. Biz bu aziz millete hizmetkâr olmaktan, milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz” dedi.Konuşmasına, Mersinlileri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaklaşık 2,5 yıl sonra tarımın, güneşin, tabii güzelliklerin şehri, kardeşliğin ve emeğin merkezi Mersin’de bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Dün Ahi Evran’ın ve Neşat Ertaş’ın şehri Kırşehir’deydik. Geçen cuma günü Kahramanmaraş’ta, Edeler’le kucaklaştık. Önceki hafta Rize’de, Karadenizli uşaklarla bir araya geldik. Bugün ise Mersinli kardeşlerimize misafir oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Salgın şartlarının hafiflemesiyle illeri ziyaret edip, vatandaşlarla hasret giderdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN KOŞTURUYORUZ”

Muhalefet sadece belli illere, toplumun belli kesimlerine hapsolmuşken, kendilerinin tüm renkleriyle 84 milyonun tamamına ulaştıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Muhalefet sen-ben kavgasında vakit öldürürken biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için gece-gündüz demeden koşturuyoruz. Onların gündeminde iftira var, bühtan var, yalan terörü var. Onların gündeminde yıkım var, engellemek var, takoz olmak var. Onların gündeminde Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var. Onların gündeminde yasak var, ötekileştirme var, sessiz çoğunluğun sesini yeniden kısmak var. Onların gündeminde milletimizin değerlerini aşağılamak, milletimizin demokratik kazanımlarını gasp etmek var. Onların gündeminde ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, nefret siyasetiyle insanımızı kutuplaştırmak var. Elinde çekiçten başka bir şey bulunmayan, bütün sorunları çivi olarak görürmüş. Bunların da yalandan, slogandan, tahrikten, tahkirden başka siyaset vizyonları yok.”

“TÜRKİYE’Yİ BÜYÜTMEYE, İNSANIMIZIN REFAHINI, HUZURUNU ARTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İnsanın aklını kullanarak yanlışı doğrudan, iyiyi kötüden, haramı helalden, faydalıyı zararlıdan, zulmü adaletten ayırma kabiliyetiyle donatıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hatasını kabul etmenin, yanlışı varsa düzeltmenin sadece siyaset sahnesindekilerin değil her bireyin yapması gereken asgari görevi olduğunu ancak karşılarındakilerde ne böyle bir dert ne böyle bir hassasiyet ne de hatalarıyla yüzleşecek bir erdem görmediklerini ifade etti.

Bunun için onları bitmez tükenmez kayıkçı kavgalarıyla baş başa bırakıp, işlerine baktıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlar anlasa da anlamasa da biz Türkiye’yi büyütmeye, insanımızın refahını, huzurunu artırmaya çalışıyoruz. Onlar destek verse de vermese de biz ülkemizin itibarını yükseltmeye, Türkiye’yi dünyanın güçlü bir ülkesi yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi siyasetlerinin, eser ve hizmet siyaseti, mücadelelerinin ise ülkeyi aydınlık yarına taşıma mücadelesi olduğunu, tüm çabalarını, milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini korumak, daha da güçlendirmek için sarf ettiklerini belirtti.

AK Parti olarak, ecdatları gibi “hizmet eden izzet bulur”, merhum Neşet Ertaş gibi “aşkınan çalışan yorulmaz” ve “gök kubbede baki kalan hoş bir sedadır” dediklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların içten söylediği “Allah razı olsun” ifadesinin, dünyadaki tüm makamlara değişilmeyeceğini söyledi.

“BİZİM ÖLÇÜMÜZ BAŞKALARI DEĞİL, İLKELERİMİZ, KADİM DEĞERLERİMİZDİR”

Bu millete hizmetkâr olmaktan, millete aşkla hizmet etmekten şeref duyduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim hizmet anlayışımızda partizanlık yoktur, ötekileştirmek yoktur. Biz, bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezhebine, inancına, diline göre ayırmak da yoktur. Bizim tasavvurumuzda şehirleri oy rengine göre tasnif etmek yoktur. Bize oy versin, vermesin 81 vilayetimizin tamamı, 84 milyonun her bir ferdi bizim gözümüzde aynıdır, aynı derecede hizmete ve hürmete layıktır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “muhalefetin içinde bulunduğu tükenmişliğin” kendilerine referans olmayacağını belirterek, “muhalefetin çapsızlığı, başarısızlığı, ayrımcı politikaları”nın da kendilerine asla istikamet çizemeyeceğini ifade etti.

Ölçülerinin başkaları değil kendi ilkeleri, kadim değerleri olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, hizmet götürürken aldığımız oy oranına değil ihtiyaca bakarız. Biz, yatırım yaparken kökene değil şehirlerin durumuna bakarız. Biz, proje geliştirirken, başka hiçbir şeye değil ülkemize ve şehirlerimize yapacağı katkıya bakarız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!