Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Eylül 2021

Sihirbaz İçin Tarihe Geçme Maçı

Trabzonspor , Süper Lig ’in 5. haftasında bugün saat 16,00 da hakem Mete Kalkavanın yöneteceği maçta deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oluyor.

Kasımpaşa maçı Nwakame içinse ayrı bir yere sahip Nwakaeme, bordo mavili takımın efsane ismi Necmi Perekli’nin rekorunu 42 yıl sonra yakalamayı  başaran ilk futbolcu oldu Nwakame  bugün iki ya da üzeri gol atarsa Necmi Perekli’nin rekorunuda kırarak Trabzonspor Tarihine adını yazdıracak

1981-1982 arasında 20 deplasman maçını kaybetmeyen Bordo Mavililer bugünde Kasımpaşa karşısında kaybetmezse Abdullah Avcı yönetiminde son 19 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor kulüp rekorunu egale edecek.

Trabzonspor’u konuk eden   Kasımpaşa  Ekim 2013’teki 3-2’lik galibiyetinden bu yana Trabzonsporu sahasında mağlup edemiyor bugünkü maçta kasımpaşa şanssızlığını kırmak isterken Trabzonspor ise sahadan galip ayrılarak Trabzona lider olarak dönmek istiyor.

Bordo Mavili ekipte Trondsen ve Djaniny’in sakatlıkları sakatlıkları sebebi ile kadroda bulunmuyor

Trabzon ile Kasımpaşa, ligde 25. kez karşılaşacak. Geride kalan 24 maçın 11’ini bordo-mavililer kazandı. Kasımpaşa 6 kez rakibini mağlup ederken, taraflar 7 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Lewis Baker Geliyor

Lewis Baker Geliyor

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil