Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Eylül 2021

FARKI ERTUĞRUL ÖNLEDİ…

Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 1-0’lık skorla kazandı.

Bordo Mavililer’i galibiyete taşıyan isim Bakasetas oldu. Bu sezon Karadeniz ekibinin öne çıkan isimlerinden olan Yunan oyuncu, geride kalan 5 haftaya 3 gol 2 de asist sığdırdı.

MAÇIN TEK GOLÜ BAKASETAS’TAN

Trabzonspor’a galibiyeti getiren gol, 53. dakikada ceza alanı dışından Bakasetas’ın yaptığı harika vuruşla geldi.

Deplasmanda oynadığı son 20 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (11G 9B), 1981-82 arasındaki kulüp rekorunu egale etti.

Bu sonuçla bu sezon 4 galibiyet ve 1 beraberlikle puanını 13 yapan Trabzonspor, üst sıralardaki yerini korudu. Sadece 1 galibiyeti olan ve geçen hafta Kayserispor’a karşı aldığı 2-0’lık mağlubiyetin sonrasında üst üste 2. yenilgisini alan Kasımpaşa 5 puanda kaldı.

Abdullah Avcı, Kasımpaşa karşısına Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Denswil, Berat Özdemir, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius 11’iyle çıktı.

Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil