Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Eylül 2021

KONYA’YA TARİH YAZMAYA GİDİYORLAR

Süper Lig’in 6. haftasında Halil Umut Melerin yöneteceği maçta  Konyaspor ile karşılaşacak olan Bordo Mavili takım  hazırlıklarına devam ediyor

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 ve rondo çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman çift kale maç ile son bulurken Trabzonspor bugün yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Ligde namağlup durumda olan Bordo Mavili oyuncuların idmanda neşeli oldukları gözlenirken Teknik Patron Avcı da idman öncesi saha ortasında topladığı takımla mini toplantı yaptıktan sonra  futbolculara Konyaspor maçında yapmaları gerekenleri bire bir göstererek anlattı

Son oynanan  Kasımpaşa maçında sakatlanan futbolcularla ilgili Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan Çelik, Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz’ün sağlık durumuyla ilgili kulü sitesinden açıklamada bulundu.

Hakan Çelik, “Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlanan Abdulkadir Parmak’ın yapılan muayenesi ve bugün çekilen MR’ı neticesinde sol uyluk arka adalesinde grade 1 kas yaralanması tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. Aynı müsabakada rakip oyuncuyla girdiği ikili mücadelede sağ kalçasına aldığı darbe sonrası zorlanma tespit edilen Dorukhan’ın ise çekilen MR’ında sağ uyluk üst adale tendonunda gerilme ve ödem tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil