Ana Sayfa Gündem, Spor 22 Eylül 2021

TRABZONSPOR’UN İŞTAHI KABARDI…

Trabzonspor yarın Konya’da Konyasporla  yapacakları maçla Süper Lig’de tekrar liderliğe yükselmek istiyor

Saat 17.00’de başlayacak olan maçta orta hakem Halil Umut Meler’ görev yapacakken  Meler’in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan yapacak.

Geride kalan 5 haftada Trabzonspor  4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 13 puan toplamış ve liderlik koltuğunu beşiktaşla paylaşmıştı dün oynana maçta Kartalın puan kaybetmesiyle Konya maçında alınacak galibiyet hem 40 yıl sonra yeni bir seri rekoru olurken ligin zirvesinde de yalnız olacak

İki takımda bu sezon henüz yenilgiyle tanışmazken Trabzonspor 5 maçta 4 galibiye 1 beraberlik alırken Konyaspor ise 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti Geçtiğimiz sezon iki takım arasında ligde oynanan maçlarda bordo-mavililer evinde rakibini 3-1 mağlup ederken, deplasmanda ise 1-1 berabere kalmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil