Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Eylül 2021

BU MAÇ BAŞKA MAÇ

Bordo Mavili ekip Süper Lig’in 7. haftasında pazartesi günü Akyazı Şenol Güneş Kompleksinde Alanyaspor’u misafir edecek

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Trabzonspor bugün   yapacağı son antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını bitirecek.

Bordo Mavili ekip  Kartalın İzmir deplasmanınıda Altaya 2-1 yenilmesiyle  Süper ligde liderlik şansı yakaladı. Trabzonspor evinde oynayacağı Alanyaspor maçından galibiyetle ayrılarak süper ligde 2 hafta aradan sonra tekrar liderlik koltuğuna uğramak istiyor

Trabzonsporda kritik müsabaka öncesi stoper bölgesinde Vitor Hugo nun kart cesası sebebi ile oynamayacak olmasından belirsizlik yaşanıyor
Teknik Direktör Abdullah Avcı, Vitor Hugo ve Denswil’in yokluğunda Edgar’ın yanında Hüseyine forma vereceği sol bekte ise yine İsmail Köybaşının görev yapması bekleniyor.

Teknik patron Abdullah Avcının fotomaç gazetesinin haberine göre Futbolcularını, “Yoğun fikstüre girdik. Bu periyotta iyi sonuç almak önemli. ‘Rakiplerimiz takılacaktır’ dedik ve öyle de oldu. Önemli olan bizim seri yakalamamız” sözleriyle takımını motive eden başarılı hoca, yarın akşam zirveyi ele geçirmenin hesaplarını yapıyor. Avcı’nın, “Konya’dan 3 puanla dönemedik ama bu kez fırsatı kaçırmamamız gerekiyor. Hedeflerimiz için mutlaka kazanmalıyız” dediği belirtiliyor. .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil