Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Eylül 2021

BU KEZ HATA YOK …

Trabzonspor, Süper Lig’in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Bordo-mavili ekip, bugün karşılaşacağı Alanyaspor’u yenmesi halinde haftayı lider tamamlayacak.

Medical Park Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetecek.

Geçen sezonun 29. haftasında mart ayının 8’nde karşılaştığı ve 3-1 kaybettiği maçtan sonra mağlubiyet yüzü görmeyen Bordo Mavililer o gün yenildiği Alanyasporla karşılaşacağı maçta rakibinden hem rövanşı almaya çalışacak hemde ligde zirveye yükselmek istiyor.

En son teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 18 lig maçını kaybetmedi.

Abdullah Avcı yönetiminde Karadeniz ekibi, son 18 maçında 8 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 202 gündür yenilgi yaşamadı.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta Aytemiz Alanyaspor’un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise rakibini 2 kez mağlup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bordo Mavililerin bugün sahaya  Uğurcan, Peres, Edgar, Hüseyin, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius on biri ile çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Dünya “O”na Kilitlendi

Dünya “O”na Kilitlendi

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil