DOLAR 32,4990 -0.14%
EURO 34,9571 0.32%
ALTIN 2.430,850,33
BITCOIN 2078244-3.76662%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Demokratlar Birliği heyeti’ne hitap etti

Cumhurbaşkanı Demokratlar Birliği heyeti’ne hitap etti

ABONE OL
3 Ekim 2021 10:21
Cumhurbaşkanı Demokratlar Birliği heyeti’ne hitap etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokratlar Birliği heyeti ile bir araya geldi

Burada yaptığı konuşmada , Son bir buçuk yıldır tüm hayatımızı koronavirüs salgını gerçeğini göz önünde bulundurarak idam ettiriyoruz.

Aşının yaygınlaşması ile birlikte yavaş yavaş etkisini kaybediyor. Eğitim’den ticarete siyasetten diplomasiye kadar hemen her alanda hayatın tekrar eski ritmine döndüğünü görüyoruz .

Normalleşme ile beraber salgının sebep olduğu tahribatlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Birkaç gündür İngiltere’deki benzin istasyonları ve marketlerden yansıyan manzaralar salgının tedarik zincirlerinde yol açtığı kırılmanın örneklerinden sadece biridir.

Zaman geçtikçe buna benzer sıkıntıların diğer ülkelerde de yaşanması kuvvetle muhtemeldir.

Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artması ile birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır.

Gerek sizlerin maruz kaldığı baskılar gerek dış misyonlarımıza  yapılan şikayetler gerekse nefret suçları ile ilgili istatistikler İslam ve Türk düşmanlığının ulaştığı vahim boyutları ortaya koymaktadır.

Devletimiz siz vatandaşlarımızın doğrudan huzur emniyet ve esenliğini tehdit eden bu meseleyi ilgili birimleri ile takip etmeyi elbette sürdürecektir.

Dışişleri Bakanlığımız ile Yurtdışı Türkler Başkanlığımız bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceklerdir.

Öte yandan ırkçılık sadece bizi ve vatandaşlarımızı değil Avrupa’daki tüm yabancıları tüm göçmenleri olumsuz etkileyen evrensel bir sorundur.

Bizim sivil toplum kuruluşlarımızın inisiyatif alıp meseleyi sahiplenmesi diğer Müslüman ve göçmen toplulukları ile olan işbirliği zeminimiz ile güçlendirecektir.

Uluslararası Demokratlar Birliği’nin bu konuyu daha fazla gündemine alarak çalışmalarını yoğunlaştırmasında bu bakımdan büyük fayda görüyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!