Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Ekim 2021

BAKESETAS ATTI YUNANİSTAN KAZANDI

Bakasetas Fırtınası Devam Ediyor

Yunanistan dünya kupası elemelerindeki rakibi Gürcistanı Türkiye Süper liginde oynayan iki  futbolcusu ile yenmeyi başardı.90.dakikaya kadar 0-0 beraberlikle giden maçta önce Kaptan Bakesatasla Gürcistan kilidini açan Yunanistan golden 5 dakika sonra ikinci yarı oyuna giren Pelkas lada ikinci gölü bularak maçtan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

Kilidi Bakasetas çözdü

Trabzonspor’un 10 numarası Yunanistan Milli Takımının da kaptanı olan Bakasetas takımını 1-0 öne geçirdi. 90+5’te ise oyuna ikinci yarı giren  Fenerbahçeli Dimitrios Pelkasın golü sonrasında ise maçın sonucunu belirlendi.

Maçta öne çıkan ise  Anastasios Bakasetas’ın, Gürcistan karşısında; takımının en çok ikili mücadele kazanan, en çok top kazanan ve en başarılı pas yapan ismi oldu. Yunan futbolcu Trabzonspor’da sezona çok iyi bir başlangıç yapmış ve 12 maçta 5 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil